PolicyWatch

Flere landmænd anmeldes for at benytte ulovlig arbejdskraft

Ifølge tal fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration har der været en stigning i antallet af anmeldelser af landbrugsvirksomheder, som benytter ulovlig arbejdskraft.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Antallet af landbrugsvirksomheder, der bliver anmeldt for mistanke om at benytte sig at ulovlig arbejdskraft, er steget i løbet af de seneste år. Det viser tal, som Styrelsen for International Rekruttering og Integration, SIRI, har givet Fagbladet 3F aktindsigt i. Det er SIRI, som står bag anmeldelserne til politiet.

I 2018 anmeldte styrelsen 13 landbrugsvirksomheder til politiet. I 2020 var antallet 30. I løbet af de fire første måneder af 2021 har SIRI politianmeldt 13 virksomheder på landbrugsområdet. Fra 1. januar 2018 til udgangen af april 2021 har SIRI anmeldt i alt 110 virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier