PolicyWatch

Landbrugstop varsler ændringer efter fejlhåndtering af chikanesag: "Vi skal i langt højere grad være i samklang med vores tid"

Nye beslutningsprocesser og et opgør med bestyrelser, der er ude af takt med samfundet, skal rette op på tilliden til Landbrug & Fødevarer efter sagen om seksuel chikane i datterselskabet Danbred, lyder det efter et timelangt krisemøde.

"Der var klar kritik af forløbet, men bestyrelsen accepterede redegørelsen. Og der blev udtrykt opbakning til formandskabet og til de initiativer, der er iværksat via HR i Landbrug & Fødevarer," skriver Søren Søndergaard i en mail efter et langvarigt bestyrelsesmøde i L&F i fredags. | Foto: PR/Landbrug & Fødevarer

Landbrugets magtfulde lobbyorganisation, Landbrug & Fødevarer, varsler nu en række ændringer som direkte konsekvens af fejlhåndteringen af sagen om seksuel chikane i datterselskabet DanBred.

Måden, der træffes beslutninger på, skal ændres, der skal bedre styr på datterselskaber, og der skal gøres op med bestyrelser, der er ude af trit med det omkringliggende samfund, lyder det fra landbrugstoppen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier