PolicyWatch

Udstyrsindustrien savner faglighed i kommunerne og lederskab hos KL

Det er svært for udstyrsbranchen at have en løbende, meningsfuld dialog med KL, der efter flere brancheforeningers mening mangler faglighed og lederskab til at håndtere løsninger på udfordringerne i ældre- og plejesektoren. KL har "ingen holdning" til kritikken.

Peter Huntley er som formand for brancheforeningen Medicoindustrien langt fra tilfreds med KL's evner til at føre en løbende dialog med industrien. | Foto: Medicoindustrien / PR

Da Peter Huntley som direktør for Medicoindustrien var inviteret til at holde tale på laboratorie- og diagnostikmessen Dialabxpo valgte han at rette skydset mod kommunerne. Direktøren mener nemlig, at der mangler folk med sundhedsfaglige kompetencer i det kommunale system, og udstyrsindustrien har derfor ikke mulighed for at have en saglig dialog med kommunerne.

"Jeg kender ikke nogen, der har en rigtig systematisk dialog med kommunerne, for der er ikke noget fagligt forum. Selv i KL's sundhedsudvalg sidder der ingen sundhedsfaglige folk. Det er repræsentanter fra kommunalbestyrelser og alle mulige andre end sundhedsfaglige personer, så det er rigtig svært at have med kommunerne at gøre," fortæller Peter Huntley i sin tale på laboratorie- og diagnostikmessen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier