København vil droppe Nemlig.com

Københavns Kommune vil ifølge Politiken opsige sin kontrakt med Nemlig.com, da onlinesupermarkedet ifølge kommunen ikke har rettet op på sine arbejdsforhold. Nemlig.com truer med sagsanlæg.
Foto: Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

København Kommune vil opsige sin aftale med Nemlig.com om levering af dagligvarer til 2.100 borgere i kommunen.

Det skriver Politiken. Årsagen er ifølge kommunen, at supermarkedet ikke har rettet op kritisable arbejdsforhold, som er blevet afdækket af samme medie.

"Intervare [Nemlig.coms ejer, red.] har skrevet under på vores klausuler, der skal sikre ordentlige løn- og arbejdsforhold, men de har ikke levet op til dem. Derfor har vi selvfølgelig fulgt anbefalingen om at opsige aftalen, fordi vi tager vores klausuler alvorligt," siger Karina Vestergård Madsen (Ø), socialborgmester i Københavns Kommune til avisen, mens hun understreger, at kommunen har rettet flere henvendelser til Intervare om behov for dokumentation.

Københavns Kommune har tilbageholdt betalinger til Intervare på 2 mio. kr., som skulle betale chauffører deres tilgodenhavender. Intervare meddeler Politiken, at man er klar til at gå rettens vej for at få udbetalt det beløb.

Stor stigning i underleverandører til flextrafikken skaber frygt for falske selvstændige

ECB og Bank of England gør klar til slagsmål om bankansatte og kapital 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også