PolicyWatch

Restauranter frygter prispres: "Vores branche er allerede helt i knæ"

Store prisstigninger på råvarer og energi får restauranter til at hæve priserne på menukortet. Brancheorganisationen Horesta foreslår lempelse af energiafgifterne, mens DRC mener, at politikerne skal give restauranter, barer og cafeer fuldt momsfradrag.

Sushi-restauranter er blandt de hårdt ramte af prisstigninger på råvarer og energi, mener Horesta og DRC. På billedet ses Spisestedet Pause i København. | Foto: Jacob Ehrbahn

De stigende priser på råvarer, gas og el har gjort deres indtog restaurationsbranchen, hvilket Horesta, brancheorganisationen for hotel- og restauranter kan skrive under på.

”Vi får opkald fra folk i branchen med tårer i øjnene, fordi de bruger gas til at varme deres forretning op med. Og når gasregningen stiger enormt, rammer det hele bundlinjen,” siger Kristian Nørgaard, politisk direktør i Horesta.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier