PolicyWatch

Finans Danmark bakker udkast til hvidvask-vejledning op

To konkrete forslag fra en arbejdsgruppe bør være del af en kommende vejledning, når banker skal risikovurdere foreninger i forhold til hvidvask, men overordnet bakker Finans Danmark erhvervsministerens udkast op.

Foto: Colourbox

Der har tidligere været kritik af, at foreninger bliver mødt med for omfattende dokumentationskrav i bankerne, og det skal der tages højde for i den kommende vejledning til foreninger, som erhvervsminister Simon Kollerup (S) regner med at kunne præsentere til sommer, mener man i Finans Danmark.

Her bakker man i et høringssvar op om det udkast, som er udarbejdet på baggrund af det idékatalog, der blev fremlagt af Foreningsarbejdsgruppen, hvor Finans Danmark har siddet sammen med foreningsrepræsentanter og myndighedsobservatører.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier