PolicyWatch

Lederne Søfarts fremtid er på spil i afgørende afstemning blandt medlemmerne

Fremtiden for Lederne Søfart er i spil i disse uger, hvor urafstemning udstikker kursen fremover. Samtidig har fagforeningen skiftet ud på topposter. Ny formand giver over for ShippingWatch sit bud på den fremtidige retning.

Jens M. Sørensen tog i april over som ny formand for Lederne Søfart på et tidspunkt, hvor fagforeningens fremtidige tilhørsforhold er til afstemning blandt medlemmerne. | Foto: ShippingWatch / Kim Wiesener

I disse uger beslutter medlemmerne af Lederne Søfart, om deres fagforening skal forblive en del af Ledernes Hovedorganisation (LHO) – eller gå sine egne veje.

De næsten 2.400 aktive medlemmer af fagforeningen for ledere og specialister i den maritime sektor afgør ved en urafstemning Lederne Søfarts fremtidige tilhørsforhold. Valget står mellem et ja eller nej til at melde sig ud af LHO, som fagforeningen sluttede sig til i 2018.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Stribe af danske transportselskaber kritiserer særligt krav i EU-vejpakke

Et nyt EU-krav medfører, at lastbiler hver 8. uge skal vende retur til det land, de er indregistreret i. Det er en sten i skoen på en lang række transportselskaber, som til MobilityWatch fortæller, at de bliver nødt til at køre med tomme lastbiler. Vognmandslobby mener, at selskaberne ”piver.”

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier