PolicyWatch

Bankbosser håber på politisk lydhørhed for forslag om regelstop

Et forslag om at trykke på pauseknappen for ny regulering ville gøre underværker, lyder det fra direktører i landets mindre pengeinstitutter.

Der er plads til at lempe regler, mener John Fisker, adm. direktør i Ringkjøbing Landbobank (mf.), der her ses tale med Claus E. Petersen (th.), forhenværende direktør i senest Vestjysk Bank, og Ulrik Nødgaard (tv.), adm. direktør i Finans Danmark. | Foto: Malte Oxvig

Det vil få stor positiv betydning for landets mindre pengeinstitutter, hvis politikere, tilsynsmyndigheder og finanssektoren kan nå til enighed om at indføre en reguleringspause på et år.

Sådan lyder reaktionen fra flere bankspidser, efter Lokale Pengeinstitutters formand John Christiansen på Lopis årsmøde torsdag kom med en appel om et års reguleringspause for den finansielle sektor.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier