PolicyWatch

Jakob Scharf om cybertruslen: Private virksomheder må ikke tro at presset er væk

Private virksomheder må ikke tro, at presset er væk fra dem i forhold til cybersikkerhed, mens krigen i Ukraine raser, fortæller Jakob Scharf, stifter af sikkerhedsselskabet CERTA og tidligere PET-chef, som samtidigt forudser, at virksomhedernes tilgang til cybersikkerhed kommer til at ændre sig i fremtiden.

Jakob Scharf mener, private virksomheder skal sætte sig ind i deres eget trusselsbillede for at skaffe den rigtige sikkerhed. | Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken

Når det kommer til cybersikkerhed i lyset af konflikten i Ukraine, har Jakob Scharf, stifter af sikkerhedsfirmaet CERTA og tidligere chef for PET, en opfordring til private virksomheder.

”Det er nødvendigt, at man forstår, at man ikke nu kan slå op i banen og sige: ’Nå, nu er presset lidt væk fra os, fordi nu handler meget om konflikten i Ukraine, og nu handler det meget om nogle militære trusler.’ For så misser man en grundlæggende pointe,” siger han til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier