Medier skal rykke sammen på Borgen

Landets mediers Christiansborg-redaktioner er blevet bedt om at flytte sammen og dele lokaler, fordi der med 12 partier på tinge er brug for at inddrage redaktionslokalerne.
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

En lokale-rokade er på trapperne på Christiansborg, hvor Presselogens medlemmer i en mail er blevet orienteret om, at flere redaktioner står til at rykke sammen og dele redaktionslokaler, fordi der er pladsmangel på Borgen. Det skriver Journalisten, der har set mailen.

Blandt andet skal B.T. og Børsen til at dele lokale, ligesom Weekendavisen, Avisen Danmark og Radio4 skal flytte sammen.

Ifølge Presselogens formand, Rikke Gøl Mansø, skyldes det, at der er brug for flere kontorer til sekretariater mm., efter der nu er 12 partier på tinge.

”Folketinget er selvsagt først og fremmest for de folkevalgte. Men med den indskrænkning af lokaler, Presselogen har fået tildelt, vil det principielt varsle et opgør med den 100 år lange tradition med mediernes tilstedeværelse på Christiansborg,” skriver hun i mailen ifølge Journalisten.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

EU-Kommissionen har fredag officielt kategoriseret Temu som en "meget stor online platform", der dermed skal leve op til en række strammere regler. | Foto: Johanna Geron/Reuters/Ritzau Scanpix

Temu kommer under skrappere EU-regler

For abonnenter