DFDS får grønt lys af tyrkiske konkurrencemyndigheder til muligt opkøb

Den danske rederi- og logistikkoncern DFDS kan efter forhåndsgodkendelsen fra de tyrkiske myndigheder nu fortsætte forhandlingerne med Ekol Logistics.
Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
AF MARKETWIRE

DFDS har efter en del ventetid endelig fået grønt lys af de tyrkiske konkurrencemyndigheder til et muligt køb af Ekol Logistics’ internationale vejtransportaktiviteter. Det fremgår af en meddelelse.

DFDS annoncerede sine overvejelser om transaktionen i oktober sidste år og kan efter forhåndsgodkendelsen fra de tyrkiske myndigheder nu fortsætte forhandlingerne med Ekol om at købe de internationale vejtransportaktiviteter ud af den tyrkiske transport- og logistikkoncern.

Der er tale om en ganske stor virksomhed. Ekols internationale aktiviteter sidste år omsatte for 4 mia. kr.

Planerne omfatter nu en due diligence-proces med henblik på at færdiggøre transaktionsvilkårene, herunder købesummen, med forbehold for bestyrelsens godkendelse, oplyser DFDS.

Som led i forhåndsgodkendelsen fra de tyrkiske konkurrencemyndigheder har DFDS måttet påtage sig visse forpligtelser i forhold til den fortsatte adgang for alle transportører til DFDS’ færgeruter til og fra Tyrkiet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også