PolicyWatch

Minister tilbageruller planer om et nyt klagenævn

Det møder hård kritik fra Venstre og DF, at regeringen alligevel ikke vil søsætte et nævn, der skulle sikre en klageadgang for erhvervslivet mod offentlig erhvervsaktivitet.

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) | Foto: Jens Dresling

Sidste år indgik den tidligere VLAK-regering en aftale med Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og De Radikale om at indføre et klagenævn i Viborg. En ny myndighed, som virksomheder skulle klage til og få en sag prøvet ved, hvis de skulle blive udsat for offentlig erhvervsaktivitet på ulige konkurrencevilkår. Men der ser ikke ud til at blive noget nævn under den nuværende S-regering. Det skriver Børsen.

Ifølge mediet fremgår det af et slideshow, som blev oversendt til Folketinget i sidste uge. Det skulle vide, hvordan erhvervsområdet vil blive prioriteret i regeringens finanslov. Beslutningen giver nu anledning til skarp kritik fra flere af de partier, herunder Venstre og DF, der var med til at indgå aftalen med Socialdemokratiet sidste år. Venstres politiske ordfører vil tage en "alvorlig samtale" med ministeren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

EU: Bankers negative renter er umiddelbart efter bogen

EU-Kommissionen vurderer umiddelbart, at det ikke er i strid med reglerne, at danske banker opkræver negative renter på basale betalingskonti. I sidste ende er skal domstolene afklare, om negative renter er efter reglerne. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier