PolicyWatch

Frederiksen vil opkvalificere ufaglærte og finde mere udenlandsk arbejdskraft

Den kommende S-regering vil skaffe flere hænder til arbejdsmarkedet ved at se mod udenlandsk arbejdskraft, opkvalificering og lønmodtagere, der frivilligt går fra deltid til fuld tid.

Mette Frederiksen fra Socialdemokratiet, Pia Olsen Dyhr fra SF, Pernille Skipper fra Enhedslisten og Morten Østergaard fra Radikale efter de afsluttede regeringsforhandlinger i Landstingssalen på Christiansborg, tirsdag 25. juni 2019. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Opkvalificering, mere udenlandsk arbejdskraft og danskere, der går fra deltid til fuld tid. Det er nogle af de områder en kommende S-regering vil se på for at sikre mere arbejdskraft til dansk erhvervsliv og samtidig finansiere den offentlige sektor, der i de kommende år skal vokse i takt med, at der kommer flere ældre og helt små børn.  

Det fremgår af den politiske rammetekst på 18 sider, som Socialdemokratiet i nat blev enige om med Radikale Venstre, Enhedslisten og SF.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier