PolicyWatch

Regionalpolitikere afsætter millioner til cybersikkerhed

Onsdag godkendte digitaliseringsudvalget i Region Syddanmark en ny strategi for cyber- og informationssikkerhed med et tocifret millionbeløb til forbedringer, skriver Jydskevestkysten.

Mette Bossen Linnet (V), formand for digitaliseringsudvalget i Region Syddanmark. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

For at holde hackere fra patienters data har Region Syddanmarks digitaliseringsudvalg onsdag besluttet at afsætte 20 mio. kr. til en strategi for øget cybersikkerhed.

Det skriver Jydskevestkysten.

Strategien for cyber- og informationssikkerhed løber frem til 2021, og det omhandler at forudse, forebygge og håndtere hackerangreb, skriver mediet. Truslen fra cyberangreb er nemlig kommet for at blive.

"Den bliver desværre ved med at være der, og det er i den erkendelse, at vi bruger flere penge på at beskytte vores data og sygehusene mod cyberindgreb," siger Mette Bossen Linnet (V), formand for digitaliseringsudvalget i Region Syddanmark, til Jydskevestkysten.

Lægeforening vil have regioner til at se på alternativer til Sundhedsplatformen

Utilfredse læger: Sundhedsplatformen skaber stadig problemer  

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier