PolicyWatch

Organisationer i kor: Nye forhandlinger om iværksætterforhold er et skridt i den rigtige retning

Der er positive toner fra to af landets største erhvervsorganisationer, efter erhvervsminister Simon Kollerup (S) åbner for nye forhandlinger om iværksætterselskaber.

Foto: søren nielsen

Det er rigtig positivt. Det er en kontant og samstemmende udmeldinger fra både Dansk Erhverv og Dansk Industri i kølvandet på, at erhvervsminister Simon Kollerup (S) vil tage et kig på vilkårene for såkaldte iværksætterselskaber - også kendt som IVS'er eller 1-kroners-selskaber.

Det skriver Dagbladet Børsen.

"Det er et skridt i den helt rigtige retning ift. at genoverveje, om nedlukningen af iværksætterselskaber var det rigtige at gøre. Vi bør se på, om vi ikke kan finde en bedre metode end at lukke helt ned for iværksætterselskaberne," siger Jasmina Pless, der er chefkonsulent for iværksætterpolitik i Dansk Erhverv, til avisen.

Kollerup: Kapitalkrav må ikke stoppe iværksættere 

Mere fra PolicyWatch

Klimarådet: Fjernvarme skal udrulles hurtigere

Der skal prioriteres hårdere mellem fjernvarmeprojekterne, og udrulningen skal være hurtigere, så folk ikke fortsætter med gas som varmekilde eller investerer i varmepumper. Sådan lyder et par af anbefalingerne fra Klimarådet.

DI opretter nyt talerør: DI Ejendom

Talerøret Ejendomdanmark får ny konkurrent i erhvervsorganisationen DI, der sammen med ti selskaber i branchen etablerer DI Ejendom. Jeudan-direktør er blandt de drivende kræfter.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier