PolicyWatch

EU-Parlamentet vil igen ramme Nord Stream 2

Parlamentarikerne opfordrer med ny resolution EU's medlemslande til at sanktionere den russisk-tyske gasrørledning. Det er anden gang på kort tid, at Parlamentet forsøger at bremse projeket.

Da Nord Stream 2 AG ifølge sin egen tidsplan skulle genoptage rørlægningsarbejdet ud for Bornholm sidste fredag, manglede der hhv. 69,2 km og 49,6 km. på tvillingeforbindelsen. Projektselskabet har hidtil ikke villet bekræfte, om rørlægningen er startet. | Foto: Jens Bttner/AP/Ritzau Scanpix

Det skal have konsekvenser for Rusland, at oppositionslederen Aleksej Navalnyj er blevet fængslet. Det fastslår en ny resolution vedtaget i EU-Parlamentet.

Resolutionen lægger op til, at medlemslandene skal sanktionere gasprojektet Nord Stream 2 – den planlagte ledning mellem Rusland og Tyskland, hvor der ikke mangler meget mere end 100 kilometers rørlægning ud for Bornholm. Den blev vedtaget torsdag med 581 stemmer for og 50 imod.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier