PolicyWatch

Mulig forsyningskrise: Flere virksomheder vil skifte gas ud med olie

Miljøstyrelsen har modtaget henvendelser fra en række af de såkaldt ”ikke-beskyttede” virksomheder, der ikke får dækket gasbehovet, hvis der opstår en forsyningskrise. Det er en udsædvanlig situation, fortæller kontorchef til Børsen.

Foto: KACPER PEMPEL/REUTERS / X02307

47 større danske virksomheder befinder sig på listen over ikke-beskyttede virksomheder, hvis landet skulle blive ramt af forsyningsmangel. 11 af dem - med flere på vej - har ansøgt Miljøstyrelsen om at få lov til at udskifte gas med særligt olie.

Det siger kontorchef i Miljøstyrelsen, Yvonne Korup, til Børsen. Hun fortæller, at det er en usædvanlig situation, da det typisk går den anden vej.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier