PolicyWatch

DEBAT: En sundhedssektor i verdensklasse kræver samarbejde med erhvervslivet

Regeringens kommende sundhedsreform bør også fokusere på at styrke samarbejdet med erhvervslivet. Det skriver Leo Pharmas adm. direktør, Gitte Aabo, i dette debatindlæg.

Gitte Aabo, adm. direktør, Leo Pharma. | Foto: /ritzau/Niels Ahlmann Olesen

Regeringen ventes inden længe at lancere en stor sundhedsreform, der skal udstikke retningen for sundhedsvæsenet de næste ti år. En reform som skal sikre et mere sammenhængende sundhedsvæsen, der er tættere på den enkelte patient.

I LEO Pharma arbejder vi selv med fokus på den enkelte patient. Både når det gælder vores indsats for at udvikle bedre medicin til patienter, der lider af hudsygdomme, når det handler om at sikre nye patienter en korrekt diagnose hurtigere, eller når det handler om at håndtere det sociale stigma, der ofte følger med en hudsygdom. Formålet er altid en bedre behandling og højere livskvalitet for den enkelte patient.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier