PolicyWatch

Debat: Regeringen skal huske de små virksomheder i grøn lovgivning

Den nye regering skal tage hensyn til de små og mellemstore virksomheder, SMV'erne, når de grønne ambitioner skal indfries, skriver formand for SMV Danmark, Niels Techen, i et debatindlæg i forbindelse med FN's SMV-dag.

Niels Techen, formand for SMV Danmark. | Foto: PR

Små og mellemstore virksomheder er rygraden i ikke bare den danske erhvervsstruktur, men hele klodens erhvervsliv. De små og mellemstore virksomheder, SMV'erne, udgør på verdensplan mere end 90 pct. af virksomhederne og leverer mere end 70 pct. af arbejdspladserne. Nogenlunde det samme gør sig gældende herhjemme. SMV'erne har altså en vigtig rolle at spille i vores liv og hverdag – ikke mindst, når vi taler om muligheden for at skabe forandring.

SMV'erne kan på grund af deres størrelse og antal nemmere skabe de forandringer verden har brug for. Grøn omstilling og vækst, grøn eksport, ligestilling, social ansvarlighed og anstændige jobs, er blot nogle af de udfordringer og forandringer, der ligger i FN's Verdensmål, og som det ventes at dansk erhvervsliv bidrager til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Processen i Wolt-sag får kritik fra flere sider

Ifølge en række aktører er det problematisk, at Wolt ikke er blevet hørt i den netop afsluttede sag, der kan føre til en stor skatteregning samt et krav om overenskomst for leveringstjenestens bude.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Seneste nyt fra Watch Medier