PolicyWatch

Debat: Regeringen har oplagte chancer for at løfte life science-branchen – vil den gribe dem?

Dansk Erhverv har læst den nye regerings politiske forståelsespapir igennem med life science-brillerne på. I dette debatindlæg giver erhvervsforeningen sit bud på, hvad regeringen skal være særlig opmærksom på for at komme godt fra start på life science-området.

Mette Feifer er markedsdirektør for oplevelse og velfærd hos Dansk Erhverv og skitserer sit bud på, hvordan den nye regering kan løfte life science-sektoren. | Foto: Dansk Erhverv / PR

For tre uger siden så vores nye regering dagens lys, og i Dansk Erhverv kastede vi os, ligesom resten af det politiske Danmark, sultent over det politiske forståelsespapir, som Mette Frederiksen (S) og hendes støttepartier præsenterede.

Helt overordnet er det, set med vores øjne, positivt, at det nye politiske flertal bekender sig til gode og stabile rammevilkår for erhvervslivet, der skal bidrage til at øge dansk eksport og fremme den danske konkurrenceevne. Ydermere vil vi gerne kvittere for ambitionerne om at føre en aktiv og grøn erhvervspolitik, som fremmer udenlandske investeringer i Danmark, og som understøtter Danmarks styrkepositioner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier