PolicyWatch

Fagbevægelsen foreslår stor skatterabat til virksomheder

Virksomheder skal kunne få rabat på 150 pct. af investeringer, der foretages i 2020, mener fagbevægelsen.

Lizette Risgaard, formand for FH, vil give virksomhederne skatterabat, så Danmark får gang i hjulene igen. | Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Fagbevægelsen vil gerne sætte gang i virksomhedernes investeringslyst med en skatterabat, skriver Børsen.  

“Vi vil gerne komme med en midlertidig og målrettet håndsrækning til virksomhederne, som skal tilskyndes til at sætte gang i investeringerne. Med vores forslag vil det være mere attraktivt at sætte gang i investeringer her og nu. På kort sigt kan det understøtte beskæftigelsen. På lang sigt giver det virksomhederne mulighed for at skabe værdi”, siger Lizette Risgaard, formand for FH til Børsen.

Dansk Industri og Dansk Erhverv hilser forslaget velkomment, men understreger, at man uden succes forsøgte sig med en lignende løsning efter finanskrisen.

Mere fra PolicyWatch

Historisk FDA-afgørelse om substitution af langtidsvirkende insulin

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier