PolicyWatch

Konservatives centrale skattekrav gælder ikke for virksomheder

Regeringen har opgivet ambitionen om at fritage familieejede virksomheder fuldstændigt for skat på generationsskifter i denne valgperiode, og den konservative mærkesag bliver heller ikke et centralt krav for, om partiet igen vil gå i regering, fortæller partiformand Søren Pape Poulsen.

Søren Pape holder tale i forbindelse med Det Konservative Folkeparti holder landsråd i Tivoli Congress Center lørdag den 22. september 2018. | Foto: Bax Lindhardt/ Ritzau Scanpix 2018

Det bliver et centralt krav fra Det Konservative Folkeparti, at der skal ske et opgør med den "umoralske" personarveafgift i næste valgperiode. Ellers forsætter Det Konservative Folkeparti ikke som regeringsparti efter næste valg, lod K-formand forstår på forsiden af Berlingske lørdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Finanskrisens sidste store opgør slutter med champagne og økonomisk ruin

Den tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen blev torsdag i Højesteret dømt til at betale en erstatning på godt 232 mio. kr. til Finansiel Stabilitet. Statens bank ser næppe nogensinde pengene, men påpeger, at det ikke var det, man gik efter. Frifundne bestyrelsesmedlemmer ånder lettet op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier