PolicyWatch

Regeringen vil hente udenlandsk arbejdskraft fra USA, Canada, Singapore og Japan

Regeringen vil lave en ny selektiv beløbsordning målrettet lande, som Danmark har stort handels- og erhvervsmæssigt samkvem med som USA, Canada, Singapore og Japan, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i sin åbningstale i Folketinget.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) holder åbningstale. Folketingets åbning på Christiansborg. | Foto: (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018)

Regeringen fremlægger onsdag et udspil, der skal gøre det lettere for virksomheder at tiltrække medarbejdere fra lande, som Danmark i forvejen har stærke økonomiske bånd til som USA, Canada, Singapore, Japan. 

Det siger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i sin åbningstale i Folketinget, der med sikkerhed bliver den sidste af sin slags i denne valgperiode, da der senest d. 17. juni 2019 skal afholdes folketingsvalg. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier