PolicyWatch

Rigsrevisionen på trapperne med ny hård kritik af Fiskeristyrelsen

Rigsrevisionen har igen en stribe kritikpunkter med, når den i næste uge fremlægger en redegørelse om forvaltningen i Fiskeristyrelsen. FødevareWatch erfarer, at den hårde kritik denne gang går på, at styrelsen har givet tilskud til folk, der ikke har været berettiget til at modtage støtte.

Foto: PER FOLKVER/Ritzau/ARKIV

Inden for en uge fremlægger Rigsrevisionen sine konklusioner i undersøgelsen af Fiskeristyrelsens forvaltning af tilskudsmidler fra EU og relationerne til Danmarks Fiskeriforening. Som det var tilfældet, da Rigsrevisionen sidste efterår fremlagde sin rapport om den fejlslagne indsats mod kvotekoncentration i dansk fiskeri, er der også denne gang en særdeles kras kritik med i rapporten.

Ifølge FødevareWatchs oplysninger indeholder rapporten en hård kritik af Fiskeristyrelsen for at give tilskud til folk, der ikke var berettiget, og derudover er mindst ti tilskudsmodtagere blevet meldt eller vil blive meldt til politiet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier