PolicyWatch

Politikere kræver beregning på økonomiske konsekvenser af Danske Banks hvidvasksag

Folketingspolitikere efterlyser beregninger på, hvilke økonomiske konsekvenser der kan være for Danmark i forbindelse med Danske Banks hvidvasksag.

Foto: Ints Kalnins/Ritzau Scanpix

På endnu et åbent samråd om Danske Banks hvidvasksag i Folketingets erhvervsudvalg ville SF's erhversordfører, Lisbeth Bech Poulsen, gerne have erhvervsminister Rasmus Jarlovs (K) vurdering af, blandt andet hvilke analyser der er blevet foretaget af de økonomiske konsekvenser for dansk økonomi i forhold til Danske Banks hvidvasksag i Estland.

Ministeren lagde ud med endnu engang at fastslå, at "der ikke kan være to holdninger om, at det, der er foregået i Danske Bank, er uacceptabelt", samt at sagen allerede har haft klare økonomiske konsevenser for banken, blandt andet i form af et markant dyk i aktiekursen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier