PolicyWatch

Ammitzbøll-Bille udskyder store reformer til efter valget

Det bliver ikke i denne valgperiode, at regeringen kommer nærmere sit mål om at øge arbejdsudbuddet i dansk økonomi. Folketinget er vrangvilligt, siger økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille bliver interviewet på sit kontor, efter han har præsenteret Økonomisk Redegørelse på et pressemøde i Økonomi- og Indenrigsministeriet i København, mandag den 17. december 2018. | Foto: Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Det bliver ikke på denne side af folketingsvalget, at regeringen kommer nærmere sit mål, om at øge arbejdsudbuddet med 55- 60.000 personer inden 2025.

Det slår økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) fast i forbindelse med præsentationen af regeringens økonomiske redegørelse. Han er skuffet over Folketingets partier, som han betegner som vrangvillige i forhold til at gennemføre reformer, der kan løfte arbejdsudbuddet og forlænge opsvinget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Beredskabsniveau hævet til næsthøjeste niveau efter gaslæk

Efter to lækager på gasledningen Nord Stream 1 og en lækage på Nord Stream 2 i Østersøen har Energistyrelsen hævet beredskabsniveauet til næsthøjeste niveau. Det betyder, at sektorens selskaber skal være opmærksomme på sikkerheden omkring deres anlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier