PolicyWatch

Ammitzbøll-Bille udskyder store reformer til efter valget

Det bliver ikke i denne valgperiode, at regeringen kommer nærmere sit mål om at øge arbejdsudbuddet i dansk økonomi. Folketinget er vrangvilligt, siger økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille bliver interviewet på sit kontor, efter han har præsenteret Økonomisk Redegørelse på et pressemøde i Økonomi- og Indenrigsministeriet i København, mandag den 17. december 2018. | Foto: Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Det bliver ikke på denne side af folketingsvalget, at regeringen kommer nærmere sit mål, om at øge arbejdsudbuddet med 55- 60.000 personer inden 2025.

Det slår økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) fast i forbindelse med præsentationen af regeringens økonomiske redegørelse. Han er skuffet over Folketingets partier, som han betegner som vrangvillige i forhold til at gennemføre reformer, der kan løfte arbejdsudbuddet og forlænge opsvinget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

K-ordfører: Regeringen har spildt tiden med nu skrottet lovforslag

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er blevet bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, at lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier