PolicyWatch

Lars Løkke vil kaste penge efter 250.000 udlandsdanskere

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) modtog tirsdag syv anbefalinger fra en task force om udlandsdanskere med Carlsberg-formand Flemming Besenbacher i spidsen. Det handler om at opretholde en livslinje til danskere, der er i ude, siger statsministeren, der er klar til at kaste penge efter initiativet.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Flemming Besenbacher, der formand for Carlsberg, under et besøg i New Delhi d. 19. januar 2019. | Foto: Money SHARMA/ AFP).

Der er danske arbejdspladser og eksportmuligheder på højkant, hvis det lykkes danske virksomheder at knytte tættere bånd til de 250.000 danskere og dansksindede, der vurderes at bo udlandet i lande over hele verden.

Det er budskabet fra en task force med Carlsberg-formand Flemming Besenbacher i spidsen, der tirsdag overgav syv konkrete anbefalinger til statsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Anbefalingernes sigte er at knytte tættere bånd til udlandsdanskere og dermed styrke dansk eksport og rekruttering af udenlandske medarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier