PolicyWatch

Wammen: "Mette Frederiksen vender stærkt tilbage"

Det bliver politisk ordfører Nicolai Wammen (S), der tegner Socialdemokratiet i valgkampens første timer, mens S-formand Mette Frederiksen ligger syg.

Politisk ordfører i Socialdemokratiet, Nicolai Wammen. | Foto: Jens Dresling / Ritzau Scanpix

Selv om S-formand Mette Frederiksen ligger syg, skal de blå partier ikke glæde sig for tidligt, forsikrer politisk ordfører i Socialdemokratiet, Nicolai Wammen, få minutter efter statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har udskrevet til Folketingsvalg.  

"Det vi vil lægge særligt vægt på er, at sætte velfærd først. Vi har set en regering, der har brugt utroligt mange kræfter på at give skattelettelser og kæmpe for ikke mindst dem der tjener mest skal have de største skattelettelser. Nu er tiden kommet på at koncentrere os på at passe godt på vores velfærd," siger Nicolai Wammen, der agerer førstestemme for sit parti, indtil Mette Frederiksen er rask igen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier