PolicyWatch

Wammen: "Mette Frederiksen vender stærkt tilbage"

Det bliver politisk ordfører Nicolai Wammen (S), der tegner Socialdemokratiet i valgkampens første timer, mens S-formand Mette Frederiksen ligger syg.

Politisk ordfører i Socialdemokratiet, Nicolai Wammen. | Foto: Jens Dresling / Ritzau Scanpix

Selv om S-formand Mette Frederiksen ligger syg, skal de blå partier ikke glæde sig for tidligt, forsikrer politisk ordfører i Socialdemokratiet, Nicolai Wammen, få minutter efter statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har udskrevet til Folketingsvalg.  

"Det vi vil lægge særligt vægt på er, at sætte velfærd først. Vi har set en regering, der har brugt utroligt mange kræfter på at give skattelettelser og kæmpe for ikke mindst dem der tjener mest skal have de største skattelettelser. Nu er tiden kommet på at koncentrere os på at passe godt på vores velfærd," siger Nicolai Wammen, der agerer førstestemme for sit parti, indtil Mette Frederiksen er rask igen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier