PolicyWatch

Østergaard vil have mere udenlandsk arbejdskraft efter valget

De Radikales leder Morten Østergaard kalder det en bunden opgave for en ny regering at sikre mere arbejdskraft til dansk erhvervsliv.

Radikale Venstres politiske leder, Morten Østergaard, og stedfortrædende politisk leder, Sofie Carsten Nielsen, præsenterer Radikale Venstres oplæg til en ny retning for Danmark på et pressemøde i Det Kongelige Biblioteks have ved Christiansborg, onsdag den 8. maj 2019. | Foto: Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der bliver ikke råd til at sikre en grøn omstilling, bedre uddannelse og bedre daginstitutioner, hvis ikke erhvervslivet får den arbejdskraft, der er brug for.

Det var budskabet fra Radikale Venstres politiske leder, Morten Østergaard, der onsdag for alvor skød partiets valgkamp i gang på et pressemøde i Det Kongelige Biblioteks have ved Christiansborg. Partiet vil investere i uddannelse og velfærd, lød det fra Østergaard, men bagtæppet for det hele er en økonomi, der hænger sammen, understregede han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier