PolicyWatch

80.000 ejendomsvurderinger forsinket igen

Endnu engang må 80.000 husejere væbne sig med tålmodighed i forhold til vejledende ejendomsvurderinger. Det bekymrer Danske Bank.

Foto: Søren Bidstrup Ritzau / Scanpix

Sidste efterår fastslog Skatteministeriet, at 80.000 boligejere af enfamiliehuse ville få et tilbud om en vejledende ejendomsvurdering i juli i år.

Det er imidlertid ikke sket, og nu meddeler Vurderingsstyrelsen, at manøvren er rykket til et tidspunkt efter sommerferien.

Det skriver Berlingske.

Ifølge Vurderingsstyrelsen skyldes det både en række tekniske- og praktiske årsager som, at boligejerne kan være på ferie. Ikke desto mindre bekymrer forsinkelsen privatøkonom i Danske Bank Louise Aggerstrøm Hansen.

"De nye ejendomsvurderinger er allerede blevet udskudt med yderligere et år til 2020, og forhåbentligt er den seneste forsinkelse ikke en indikator på, at den større tidsplan skrider igen," siger hun til Berlingske.

Skatteminister udskyder ny boligskattelov til efter et valg

Politisk flertal åbner for at lempe boligkrav i ghettoplan

Minister mistænker ejendomsbranchen for snyd med moms

Mere fra PolicyWatch

Finanskrisens sidste store opgør slutter med champagne og økonomisk ruin

Den tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen blev torsdag i Højesteret dømt til at betale en erstatning på godt 232 mio. kr. til Finansiel Stabilitet. Statens bank ser næppe nogensinde pengene, men påpeger, at det ikke var det, man gik efter. Frifundne bestyrelsesmedlemmer ånder lettet op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier