PolicyWatch

Alex Vanopslagh: LA har ikke en klar statsministerkandiat

Partilederen i Liberal Alliance mener ikke, partiet har en klar statsministerkandidat. "I hvert fald ikke en, der vil os," lyder det.

Foto: Jens Dresling / Ritzau Scanpix

Liberal Alliances partileder Alex Vanopslagh mener ikke, blå blok har en klar statsministerkandidat.

Det skriver Børsen. Udmeldingen kommer i kølvandet på Søren Pape Poulsens (K) opgør med Venstres ønske om at søge et SV-samarbejde i Berlingske torsdag.

"Det naturlige for os er at pege på lederen af det største parti i blå blok. Det er jo Lars Løkke. Men hvis ikke han vil være leder af blå blok, så giver det en udfordring. Lige nu må vi nok afvente og se, hvad der sker i Venstre, og om de vil være med til at genrejse det borgerlig-liberale Danmark," siger Alex Vanopslagh til Børsen.

Til spørgsmålet om Liberal Alliance nu står i en uafklaret situation, ift. hvem der er statsministerkandidat for oppositionen, lyder svaret fra partilederen:

"Ja. Vi har ikke nogen statsministerkandidat lige nu. I hvert fald ikke en, der vil os."

Pape langer ud efter Løkke: Det hele røg ned i kloakken

Kristian Jensen afviser SV-regering: Det er ikke svaret 

Mere fra PolicyWatch

Total Energies producerer 10 procent mere i Danmark end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet har en stribe nye brønde på vej over de næste år, men det har højeste prioritet at få det enorme Tyra-felt op at køre igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier