PolicyWatch

DI byder forum varmt velkommen: "Det skal være nemt at følge reglerne for især små og mellemstore virksomheder"

Dansk Industri roser Erhvervsministerens fusion af to råd, som nu bliver til ét forum, der skal forenkle dansk og europæisk regulering.

"Det skal være nemt for især de mange små og mellemstore virksomheder at følge reglerne. Så må det til gengæld godt være rigtig svært, hvis man som virksomhed forsøger at komme udenom reglerne. Med øget digitalisering ligger der også et stort potentiale, som med fordel kan tænkes ind," lyder det fra Dorte Gram Nybroe, Dansk industris chef for smv og iværksætteri. | Foto: Hans Søndergaard / Dansk Industri

Erhvervsministerens plan om at fusionere to råd til ét nyt forum, som skal forenkle dansk og europæisk regulering, bliver varmt modtaget af Dansk Industri. Det udtaler chef for SMV og Iværksætteri i DI, Dorte Gram Nybroe, i en mail til PolicyWatch.

"I DI er vi meget begejstrede for ministerens udmelding. Nu får virksomhederne ét sted de kan henvende sig, når de støder på bøvl og byrder i hverdagen – uanset om bøvlet er opstået i EU, på Christiansborg eller et helt tredje sted. Så kan det nye regelforum se på sagen, finde løsninger og rådgive regeringen."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier