PolicyWatch

Partier opfordrer regeringen til opgør med Kammeradvokatens vilkår

Forskellige partier har gennem tiden bebudet tiltag for at nedbringe statens indkøb hos Kammeradvokaten. Men der bliver fortsat lagt flere penge til Kammeradvokaten fra statens side, og initiativerne ser ikke ud til at batte, lyder det fra Hans Kristian Skibby (DF), som vil have flere kammeradvokater.

"Vores tilgang er stadig, at der er plads til forbendringer. Hvis vi kigger på omfanget af det antal kroner, vi lægger hos statens advokat, er det et stigende beløb," lyder det fra DF's erhvervsordfører, Hans Kritistan Skibby, som var med til at forhandle statens nuværende aftale med Kammeradvokaten. | Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

(Rettelse 8. oktober 2019 kl. 14.40: Tidligere fremgik det af artiklen, at statens aftale med Kammeradvokaten skal genforhandles i efteråret. Det er ikke korrekt, oplyser Moderniseringsstyrelsen, der har igangsat en tilbundsgående markedsundersøgelse af aftalen.)

Regeringen bør forsøge at gøre op med Kammeradvokatens særstilling og "monopollignende vilkår" igen. Sådan lyder det fra Socialistisk Folkeparti og Dansk Folkeparti, der ellers var med til at stemme for statens nuværende aftale med Kammeradvokaten helt tilbage i 2015.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Ørsted vil ikke blandes ind i frasalg

Energiselskabet vil koncentrere sig om den grønne omstilling, konstaterer formand for Ørsted efter Venstres udspil om et statsligt frasalg af dele af forretningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier