PolicyWatch

Brügger efter tabt udbud: "Vi blev udsat for politisk chikane"

Ifølge Radio24syvs programchef ønskede både Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, at radiokanalen ikke overlevede, skriver Finans.

Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Radio24syvs programchef Mads Brügger mener, at radiokanalen har været udsat for politisk chikane, og at Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti har villet radioen til livs.

Det skriver Finans.

Mads Brügger påpeger, at der har været en "fjendtlighed" fra begge partier. Særligt i forhold til det seneste medieforlig, hvor fm-sendetilladelsen blev udbudt.

"Først hed det, at vi skulle flytte halvdelen af radioen til Jylland, det var vi med på. Så blev det til, at 60 pct. skulle til Jylland, det var vi også med på, men sagde, at her går smertegrænsen. I 11. time kom de så og sagde "ej vent, vi vil faktisk gerne flytte 70 pct." Dér gik det op for os, at vi blev udsat for politisk chikane, og at de ville have os lukket," siger Mads Brügger til Finans.

Programchefen peger på, at hverken Socialdemokratiet eller Dansk Folkeparti har brudt sig om radiokanalens journalistik og politiske satire.

Jesper Petersen, medieordfører og politisk ordfører for Socialdemokratiet, og Peter Skaarup, Dansk Folkepartis gruppeformand, afviser begge, at partierne har ønsket at lukke Radio24syv.

Radiovinder stempler ind i marked med momentum for digital lytning og taleradio

Regeringen tager fra to mediepuljer for at holde mediestøtten i ro  

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Nye danske gasprojekter gemmer sig under overfladen

Total Energies har allerede annonceret – men udskudt – planer om at udvikle Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord. Efter dem ligger også en række andre danske projekter klar i pipelinen, som analysehuset Rystad forventer investeringer i for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier