Brügger efter tabt udbud: "Vi blev udsat for politisk chikane"

Ifølge Radio24syvs programchef ønskede både Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, at radiokanalen ikke overlevede, skriver Finans.
Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Radio24syvs programchef Mads Brügger mener, at radiokanalen har været udsat for politisk chikane, og at Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti har villet radioen til livs.

Det skriver Finans.

Mads Brügger påpeger, at der har været en "fjendtlighed" fra begge partier. Særligt i forhold til det seneste medieforlig, hvor fm-sendetilladelsen blev udbudt.

"Først hed det, at vi skulle flytte halvdelen af radioen til Jylland, det var vi med på. Så blev det til, at 60 pct. skulle til Jylland, det var vi også med på, men sagde, at her går smertegrænsen. I 11. time kom de så og sagde "ej vent, vi vil faktisk gerne flytte 70 pct." Dér gik det op for os, at vi blev udsat for politisk chikane, og at de ville have os lukket," siger Mads Brügger til Finans.

Programchefen peger på, at hverken Socialdemokratiet eller Dansk Folkeparti har brudt sig om radiokanalens journalistik og politiske satire.

Jesper Petersen, medieordfører og politisk ordfører for Socialdemokratiet, og Peter Skaarup, Dansk Folkepartis gruppeformand, afviser begge, at partierne har ønsket at lukke Radio24syv.

Radiovinder stempler ind i marked med momentum for digital lytning og taleradio

Regeringen tager fra to mediepuljer for at holde mediestøtten i ro  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også