PolicyWatch

Minister er åben for at lempe bankkonto-krav

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard er åben overfor at se på at at løsne kravet om en dansk bankkonto til medarbejdere.

"Det er klart, at der ikke er noget, der skal virke så rigidt, at man gør det vanskeligt for virksomheder, som gerne vil udvide produktionen, så de ikke kan få lige præcis den medarbejder, de har brug for," siger beskæftigelsesministeren til Børsen. | Foto: Tariq Mikkel Khan

Er kravet om en dansk bankkonto til medarbejdere for bøvlet for virksomhederne, melder S-regeringen sig nu klar til at lytte til virksomhederne og indgå en dialog. Det siger beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) til Børsen.

"Det er da noget, vi lytter til, og som vi også er interesserede i at diskutere videre. Det er klart, at der ikke er noget, der skal virke så rigidt, at man gør det vanskeligt for virksomheder, som gerne vil udvide produktionen, så de ikke kan få lige præcis den medarbejder, de har brug for," siger beskæftigelsesministeren til Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier