PolicyWatch

Spilbranche i oprør over ministers krav: Fik fire dages høringsfrist

Spillemyndigheden udsendte fredag en vejledning til nye bekendtgørelser og gav spilbranchen få dages svarfrist. Nu risikerer selskaber bødestraf, hvis de ikke er klar 1. januar.

"Det er jo ikke nyt, at bekendtgørelserne træder i kraft 1. januar, så det er ikke fordi, de ikke har haft tid til at indstille sig på opgaverne," siger ministeren til Børsen. | Foto: Ida Guldbæk Arentsen / Ritzau Scanpix

Først varslede regeringen en øget spilafgift fra 20 til 28 pct., så skrappere reklameregler for spilbranchen. Men nu har branchen også udsigt til bøder, hvis den ikke når at indrette sig efter nye regler inden 1. januar. Det skriver Børsen.

"Selskaberne risikerer en bødestraf på en procentdel af omsætningen, hvis de ikke er klar 1. januar. Men det er ikke realistisk at blive klar," siger Doga-direktør Morten Rønde til Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier