Borgerlige partier presser på for at få udvidet hjælpepakker

Der er fra regeringens side lagt op til en genforhandling af de økonomiske hjælpepakker samt en ny låneordning for virksomheder. Men allerede fra start af møder regeringens udmeldinger kritik fra borgerlige partier for at være utilstrækkelige.
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Presset fra de borgerlige partier på regeringen vokser, efter Venstres finansordfører, Troels Lund Poulsen, nu meddeler, at der er behov for at gøre markant mere ved de økonomiske hjælpepakker, når de skal genforhandles de kommende dage, end regeringen lægger op til. Det skriver Berlingske.

"Det, som regeringen indtil videre har signaleret, er for småt og uden tilstrækkelig effekt. Vores budskab er, at hvis skal vi tage hånd om krisen, bliver vi nødt til at bruge flere penge nu for at undgå en meget langvarig virkning," siger Troels Lund Poulsen til Berlingske med henvisning til de økonomiske scenarier, Finansministeriet har offentliggjort de seneste dage.

Hans udmelding bliver suppleret af både de Konservative, DF, LA og Nye Borgerlige, der alle vil have fokus på forholdene for liberale erhverv, når forhandlingerne genoptages.

Erhvervsorganisationer tror på større økonomisk lussing end regeringen

Erhvervslivet vil have forlænget økonomiske hjælpepakker

Finansminister: Dansk vækst kan dykke seks procent i år  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også