PolicyWatch

Efter opråb fra delebilsselskab: Politikere villige til at se på bedre rammevilkår

Både Radikale Venstre, De Konservative og Venstre er villige til at se på bedre rammevilkår for delebilsselskaber i Danmark. En tilskudsordning kommer dog ikke på tale, lyder det fra partierne.

Foto: Finn Frandsen

Det er muligt, at der kan blive bedre vilkår for delebilsselskaber i fremtiden, som Greenmobility efterlyser i et interview med MobilityWatch.

Sådan lyder det fra både Det Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti og Venstre, som alle fortæller til MobilityWatch, at de er villige til at se på, om man skal gøre noget ved rammevilkårene, så det er nemmere at rulle delebiler ud i danske byer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier