Venstres Ungdom i København trækker støtte til byens V-borgmester

Venstres Ungdom i København mener ikke, at Cecilia Lonning-Skovgaard kan fortsætte på sin nuværende stilling.
Det er kritik af Cecilia Lonning-Skovgaards ledelsesstil, som har fået Venstres Ungdom til at trække sin støtte til København Kommunes beskæftigelses- og integrationsborgmester. | Foto: Tilde Døssing Tornbjerg
Det er kritik af Cecilia Lonning-Skovgaards ledelsesstil, som har fået Venstres Ungdom til at trække sin støtte til København Kommunes beskæftigelses- og integrationsborgmester. | Foto: Tilde Døssing Tornbjerg
AF RITZAU

Venstres Ungdom i København vil ikke længere støtte beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Cecilia Lonning-Skovgaard (V).

Det skriver DR.

Ungdomspartiet har valgt at trække støtten til borgmesteren, efter at hun i løbet af de seneste måneder har været udsat for massiv kritik.

"Vi er kommet frem til den konklusion, at vi ikke længere kan støtte Cecilia Lonning-Skovgaard som beskæftigelses- og integrationsborgmester i København," siger formand for Venstres Ungdom i København, Emil Nørrevang, til DR.

Kritikken har handlet om Cecilia Lonning-Skovgaards ledelsesstil og krænkende adfærd i forvaltningen.

Mandag udkom en rapport fra Københavns kommunes arbejdsmiljørådgiver - Arbejdsmiljø København. Den pegede også på massive problemer med det psykiske arbejdsmiljø i borgmesterens forvaltning.

I forbindelse med at rapporten blev offentliggjort, sagde Cecilia Lonning-Skovgaard, at kritikken af forvaltningens politiske ledelse var rettet imod hende.

Ud over Cecilia Lonning-Skovgaard har Venstre fire medlemmer af borgerrepræsentationen i København.

Et af dem, Cille Hald Egholm, opfordrer tirsdag borgmesteren til at trække sig. Det skriver Politiken.

"Der er nu dokumentation for, at hun har udvist krænkende adfærd over for mange af sine medarbejdere. Det var den sidste dråbe, der fik bægeret til at flyde over," siger hun til avisen.

2000 ansatte kritiserer borgmester i København for ledelsesstil

Coloplast har flyttet vigtig produktion til land på EU's observationsliste over skattely 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

EU-Kommissionen har fredag officielt kategoriseret Temu som en "meget stor online platform", der dermed skal leve op til en række strammere regler. | Foto: Johanna Geron/Reuters/Ritzau Scanpix

Temu kommer under skrappere EU-regler

For abonnenter