PolicyWatch

Efter prishop: Bramsen erkender problemer med visse infrastrukturprojekter

Transportminister Trine Bramsen (S) peger i et interview med MobilityWatch på særligt en type infrastrukturprojekter, som kan være i risikogruppen for at blive udskudt som følge af de markante prisstigninger, som anlægssektoren har oplevet de seneste måneder. Generelt er der dog ingen ”rettesnor” for, hvilke projekter der er udfordret, siger hun.

Transportminister Trine Bramsen erkender, at der er nogle projekter, der er blevet dyrere. | Foto: Jens Dresling

Økonomien er udfordret i flere danske infrastrukturprojekter efter de massive prisstigninger, som er kommet inden for bygge- og anlægssektoren de seneste måneder.

På fredag tages f.eks. første spadestik til en ny busterminal ved Dybbølsbro i København - et projekt, som oprindeligt var budgetteret til 80,2 mio. kr., men som nu kommer til at koste 146 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier