PolicyWatch

Maratonmøde fortsætter: EU's ledere forhandler stadig om topposter

Der har været forhandlinger hele natten om, hvem der skal være ny præsident for EU-Kommissionen, og EU's stats- og regeringschefer er stadig i gang.

EU's stats- og regeringschefer forhandler stadig om at finde en afløser til Jean-Claude Juncker, der her ankommer til mødet. | Foto: Yves Herman / Reuters / Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Det er mandag morgen endnu ikke afgjort, hvem der kan sætte sig på de topposter, der bliver ledige i EU-systemet til efteråret.

EU's stats- og regeringschefer har forhandlet hele natten om at sætte navne på, hvem der skal være præsidenter for henholdsvis EU-Kommissionen, Det Europæiske Råd og Europa-Parlamentet, men de er endnu ikke blevet enige.

Stats- og regeringscheferne mødtes søndag aften, men kort før midnat valgte den nuværende præsident for Det Europæiske Råd, Donald Tusk, at suspendere mødet for at fortsætte diskussionerne i mindre grupper.

Det har foregået frem til mandag morgen, hvor lederne ifølge flere internationale medier skal mødes igen klokken 7 for at se, om de kan nå til enighed.

 

Mere fra PolicyWatch

ECB-økonomer lægger bitcoin i graven

I et indlæg fra Den Europæiske Centralbank (ECB) er der ikke ret stor fidus til kryptovalutaen bitcoin, som ifølge to økonomer holdes kunstigt i live og snart vil være helt irrelevant.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier