PolicyWatch

Erhvervsorganisationer opfordrer EU til at droppe omstridt ePrivacy-forordning

Dansk Erhverv og DI har sammen med 60 andre europæiske erhvervsorganisationer underskrevet en appel til EU. Ifølge organisationerne har flere års forhandlinger om den såkaldte ePrivacy-forordning ikke ført til betydelige fremskridt.

"... denne nye forordning er endt i et processuelt og politisk kaos, som kun skaber uklarhed og usikkerhed," siger chefkonsulent i Dansk Erhverv, Poul Noer, til Børsen. | Foto: PR / Dans Erhverv

Skrinlæg den omstridte ePrivacy-forordning, og begynd på en frisk. Sådan lyder opfordringen fra 60 europæiske erhvervsorganisationer, herunder Dansk Industri og Dansk Erhverv, i dag en fælles appel til EU-systemet. Det skriver Børsen.

Appellen er fremsendt i et brev til medlemslandene i EU'ministerråd og EU-kommissionen. EPrivacy-forordningen er ved at blive drøftet i Rådet. Men efter to et halvt års drøftelser, så er der sket et "begrænset" fremskridt, mens der mangler opdateringer af reglerne på området for elektronisk kommunikation. Det mener Dansk Erhverv, som har skrevet under på brevet:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier