PolicyWatch

Ugen i EU: Brexit og corona-topmøde

Tiden for en fremtidig aftale mellem Storbritannien og EU er nu uhyggelig tæt på deadline, og alle kigger efter tegn på, hvilken vej det gør i denne uge, hvor EU's stats- og regeringsledere også igen tager temperaturen på coronakrisen i Europa.

Statsminister Mette Frederiksen (S) skal endnu en gang snakke sammen med sine europæiske kolleger gennem videolink i denne uge for at tage temperaturen på coronasituationen i EU. | Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Efter at den britiske premierministers nærmeste rådgiver, Dominic Cummings, i fredags forlod Downing Street nr. 10 med sine personlige ejendele i en papkasse, venter alle i Bruxelles nu på, om det betyder det ryk i forhandlingerne om det fremtidige forhold mellem EU og Storbritannien, som meget gerne snart skal komme. Allersenest i næste uge siger nogen, hvis en aftale skal nå på plads inden årsskiftet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier