PolicyWatch

Regeringen vil mangedoble loftet over coronahjælp til virksomheder

Regeringen vil have lov til at give danske virksomheder op til fire mio. euro i statsstøtte om måneden, lyder svaret til EU-Kommissionen, der er på vej med lempeligere regler.

Dansk Industri roser regeringen for at spille ud med en mangedobling af loftet over statsstøtte til virksomhederne under coronakrisen. | Foto: DI/PR

Hvis det står til den danske regering skal det være slut med snærende EU-bånd, der gør, at virksomhederne alligevel ikke kan få penge fra statslige hjælpepakker i det omfang, som de er stillet i udsigt.

Regeringen vil hæve loftet for, hvor meget landene må give deres virksomheder i statstøtte under coronakrisen til fire mio. euro per virksomhed om månenden. Det fremgår af et svar fra regeringen til EU-Kommissionen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier