PolicyWatch

Digitaliseringen i EU er langt bagud for Kinas

Dansk Metal råber vagt i gevær, fordi Europa halter langt bagefter særligt Kina, der spurter derudaf, når det gælder robotisering, automatisering og digitalisering. EU sidder og fedter med strategier og rammelovgivning, men handler alt for lidt, mener dansk parlamentariker.

Tyskland er det land i Europa, derer bedst med, når det gælder antallet af robotter per industriansat. Men det skyldes i høj grad landets bilproduktion. På mange andre områder inden for digitalisering halter landet bagefter, og EU er generelt meget længere bagud end Kina. | Foto: Michael Sohn/AP/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

EU er bagud i forhold til særligt Kina, når det gælder digitalisering, robotisering og automatisering.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier