PolicyWatch

Finans Danmark: EU-lovgivning er en lasagne med lidt flere lag

Regulering af bankerne, nye kapitalkrav fra Basel og et indre marked for finansielle tjenesteydelser er bare tre af de mange dagsordener i Bruxelles, som Sinne Backs Conan fra Finans Danmark holder øje med.

Sinne Backs Conan, europapolitisk direktør i Finans Danmark. | Foto: PR

Listen er lang, når det kommer til, hvilke sager Finans Danmark holder øje med i Bruxelles. Derfor blev der også sidste år sat flere folk ind på finansorganisationens hold i Bruxelles. En af de nye på kontoret er Sinne Backs Conan, der startede som europapolitisk direktør i Finans Danmark i april i år.

"Generelt er det hamrende interessant og sjovt at deltage i den europæiske politiske proces. Der er mange hensyn, der skal afvejes, og mange ting, der spiller ind; hvordan arbejder de forskellige EU-institutioner, geografiske hensyn, sprog- og kulturforskelle, magtforholdet mellem store og små lande osv. Den kompleksitet modsvarer mit behov for konstant udfordring," skriver Sinne Backs Conan om at være lobbyist i EU's hjerte, inden hun kaster sig ud i en gastronomisk parallel for at forklare kompleksiteten i at påvirke lovgivningen i Bruxelles:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

K-ordfører: Regeringen har spildt tiden med nu skrottet lovforslag

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er blevet bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, at lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier