PolicyWatch

Lars Larsen: Det er fantastisk at drive virksomhed i Danmark

Jysk-stifter Lars Larsen kalder den danske model uovertruffen og peger på, at danske virksomheder er blandt de lavest beskattede i Europa.

Selvom Lars Larsen fra Jysk er en af landets største skatteydere, så roser han i et interview med Berlingske Business den danske model.

"Det er fantastisk at drive virksomhed i Danmark, et af de bedste steder overhovedet. Den danske model er uovertruffen. Danske virksomheder er samlet set blandt de lavest beskattede i Europa. Det er der ikke mange, der tænker over," siger Lars Larsen til Berlingske Business.

Profitten skal ikke spares op, men derimod investeres i ny vækst, og det er også sådan den 70-årige Jysk-stifter ser fremtiden for sit imperium, der har 23.000 medarbejdere i 52 lande og en omsætning på 26 mia. kr. i 2018.

Lars Larsen har ingen planer om at give penge tilbage til samfundet. Altså ud over den skat, han betaler. Som landets fjerderigeste og en af de største skatteydere ser han skatten som betalingen til samfundet. Og han foretrækker den danske frem for den amerikanske model, hvor de store virksomheder næsten ikke betaler skat.

Relaterede

PolicyWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier