Tidligere partisekretær for Socialdemokratiet bliver direktør for naturlobby

Direktøren for Danske Handicaporganisationer, der har en fortid som partisekretær for Socialdemokratiet, skal være direktør for Danmarks Naturfredningsforening.
Lars Midtiby, direktør i Danmarks Naturfredningsforening. | Foto: Danmarks Naturfredningsforening / Ritzau Scanpix
Lars Midtiby, direktør i Danmarks Naturfredningsforening. | Foto: Danmarks Naturfredningsforening / Ritzau Scanpix
AF RITZAU

Lars Midtiby skifter stillingen som direktør for Danske Handicaporganisationer ud med posten som direktør i Danmarks Naturfredningsforening.

Og selv om det er med "et stik i hjertet", at han forlader handicaporganisationen, glæder han sig til den nye opgave. 

"Vi skal sikre, at den grønne omstilling kommer på skinner. Det er en kæmpe udfordring at nå at gøre det i tide, så vi kan passe på vores natur og passe på klimaet og miljøet. Og det er vores vigtigste opgave."

"Vi har haft et fantastisk grønt folketingsvalg, men ord gør det ikke alene. Og der har Danmarks Naturfredningsforening en vigtig opgave i at sikre, at politikken mellem valgene også er grøn," siger Lars Midtiby.

41-årige Midtiby har tidligere været partisekretær i Socialdemokratiet i flere år. Han har været i Danske Handicaporganisationer siden 2016 og tiltræder den nye stilling hos Danmarks Naturfredningsforening den 1. september.

Ifølge Midtiby kan han i sin nye stilling drage fordel af, at han både har erfaring fra et politisk miljø og fra en anden organisation.

I Danmarks Naturfredningsforening skal han arbejde sammen med foreningens præsident, Maria Reumert Gjerding, som står i spidsen for foreningens politiske arbejde. Lars Midtiby bliver som direktør den øverste administrative leder.

"Jeg tror, at vi kommer til at være et stærkt makkerpar. Jeg glæder mig i hvert fald enormt meget til samarbejdet," siger Lars Midtiby.

Danmarks Naturfredningsforenings kommende direktør var partisekretær i Socialdemokratiet fra 2007 til 2016. 

/ritzau/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også