Interesseorganisation for ejendomsbranchen får ny landsformand

En enig landsbestyrelse bakker op om arkitekt Ole Schrøder som landsformand for Byggesocietetet.
Ole Schrøder er ny Landsformand for Byggesocietetet. | Foto: PR
Ole Schrøder er ny Landsformand for Byggesocietetet. | Foto: PR

Brancheorganisationen Byggesocietetet skal have ny formand.

En enig landsbestyrelse gav 19. juni 2019 arkitekt Ole Schrøder sin opbakning til at afløse Tony Christrup som landsformand for organisationen, lyder det i en pressemeddelelse.

Foreningens landsformanden kan maksimalt sidde i fire perioder af to år, og eftersom det er otte år siden, at Tony Christrup blev valgt, var tiden altså kommet til at finde en ny landsformand.  

"Byggesocietetet har været gennem en rivende udvikling de senere år med markant medlemstilgang og større synlighed. Nu skal stafetten gives videre og som landsformand er jeg meget glad for, at en enig landsbestyrelse bakker op om Ole Schrøder som kandidat til ny landsformand. Jeg har den største respekt for Ole. Han er det helt rigtige menneske med den helt rigtige baggrund på det helt rigtige tidspunkt," siger Tony Christrup i meddelelsen.

Ole Schrøder er oprindeligt uddannet tømrer og blev derefter uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, fremgår det.

Han er partner i tegnestuen Tredje Natur, der arbejder med bæredygtighed inden for blandt andet arkitektur og byudvikling.

Denne artikel er leveret af PolicyWatchs søstermedie EjendomsWatch.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også