PolicyWatch

Elbil-lobby til minister: Gør som Sverige

Det er slet ikke så svært at finde formlen for at sætte gang i elbilssalget herhjemme, mener Dansk Elbil Alliance. Her undrer man sig over tirsdagens udmelding fra klimaministeren, som ikke tror, at salget kan løftes ved at holde afgifterne lave.

Foto: PR

Med kort tid til de kommende forhandlinger om en dansk klimapakke og dermed fremtiden for det danske elbilssalg lægger energi- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) op til at fastholde en tidligere aftale om at lade registreringsafgiften for elbiler stige til nytår i stedet for at forlænge den nuværende fastfrysning på 20 pct. som andre partier ønsker.

Ministeren forklarer tirsdag i et interview med Børsen, at han slet ikke tror på, at lave registreringsafgifter virker som et effektivt redskab til at fremme salget af de klimavenlige biler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne. Men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier